![]() |
|
|
#1 | |||||||||
|
Eski Üye
Level: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 68 / 681
Bu Üyemiz Toplamda 1 Kez Teşekkür Almıştır.
|
Bu Windows kopyası orjinal Windows doğrulamasından geçmedi hatası Ve Çözümü ...
Sorunun kaynaklanma sebebi :
Eğer microsoft sitesinden bir günceleme yapıyosanız veya yeni bir program indiriyorsanız başınıza bu gelecektir. Benimki internet explorer 8 kurmak oldu yazılım sahte olduğu için bilgilsayarıma bi dosya yapıştı ki sormayın ana giriş sayfasında o sorun masaüstüne de kuruldu kısaca kıskasa aldı beni oturum açarken 4 saniye kadar uyarını bekletiyodu tıpkı demo sürüm programlar gibi çıldırdım tabi çözmeliydim bu sorunu taktım mı tam takarım neyse geyiği bırakıp devam edeyim ![]() Sorunun Çözümü : Öncelikle bilgisayarımızı geri yükleyeceğiz çalıştıra msconfig yazıp hemen alt taraftaki sistem geri yüklemeyi başlata tıklayın ama adamlar buna da bi çare bulmuşlar bilgisayar geri yüklenmiyo ayarlarından iptal etmişler yılmayacağız hayır peki napıcaz hemen windowsu yeniden başlat diyip F8 tuşuyla güvenli kipte açıp tekrar geri yüklemeyi deneyeceğiz evet sistemi geri yükledik 4 saniyelik bekleme ve resmi yok oldu kurtulduk mu hayırrrr şimdi işin kolay kısmına geliyoruz arkadaşlar ctrl+alt+del tuşlarına basın işlemler bölümünden wgatray isimli bir işlemi göreceksiniz ama şimdilik dokunmayın daha sonra Bilgisayarım/C/Windows/system32 klasörü içinde WgaTray isimli doyayı bulun sile basın ama evet demeyin. görev yöneticisinden bulduğumuz wgatray simgesine sağ tıklayıp işlemi sonlandır diyin ve evet basar basmaz daha önceden system32 içindeki sile basıp evet de bekleyen seçeneğe de evet yanıtını verin işlem tamamdır bundan sonra kurtuldunuz geçmiş olsun--- Son Aşama --- (Önemli Notu Mutlaka Okuyun) Bu aşamada arkadaşlar oturum açarken bizi selamlayan 6 saniye bekleten saçma sapan Microsoft Uyarısını temizleyeceğiz ![]() Temizlemek için yüklediğim bu 2 dll dosyasını sistem32 içine kaydedin zaten var olduğunu söyleyecektir değiştir dediğinizde işlem tamamdır Link : http://rapidshare.com/files/16889661...ACKED-ETH0.rar pass (şifre): 444666... |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| cozumu, dogrulamasindan, gecmedi, hatasi, kopyasi, orjinal, windows |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|