![]() |
|
|
#1 | |||||||||
|
Eski Üye
Level: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 68 / 681
Bu Üyemiz Toplamda 1 Kez Teşekkür Almıştır.
|
Sürücülerinizi yükleyemiyorsanız, hata alıyorsanız işte çözümü!!!
SÜRÜCÜLERİNİZİ YÜKLEYEMİYORSANIZ, HATA ALIYORSANIZ, YÜKLEDİĞİNİZ HALDE HALA ÇALIŞTIRAMIYORSANIZ AŞAĞIDAKİ UYGULAMALARI DENEYİNİZ; 1) Önce sürücü Setup.exe'sini çalıştırınız. Kurulum esnasında program, hata verse dahi mutlaka; Kod: C:\C:\Program FilesC:\WINDOWS\Temp klasörlerinden birine dosyalarını çıkarmış olacaktır. 2) Eğer böyle bir klasör bulamadıysanız, Masaüstünde Yeni Klasör oluşturunuz. 3) Elinizde bulunan ya da İndirdiğiniz sürücü exe'sini Masaüstünde yarattığınız Yeni Klasör içine koyunuz. 4) Sürücü exe'sini sağ tık yaparak Buraya Çıkart ( İngilizce ise; Extract Here ) seçeneğine tıklayınız. 5) Bilgisayarım > Sağ Tık > Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisine gidip Ünlem ya da Soru işaretli sürücüyü çift tıklayıp, Sürücüyü güncelleştir deyiniz. 6) Açılan pencerede Listeden yada belirli bir konumdan yükle [Gelişmiş] seçeneğini tıkladıktan sonra gelen ekranda da Arama Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim seçeneği ile ilerleyiniz. 7) Bundan sonraki adımda ise Disketi var sekmesine tıklayıp, Masaüstündeki Yeni Klasör'ü yada 1. Maddede belirttiğim yerdeki Klasör'ü gösterip, Tamam diyerek işlemi bitiriniz. Arakdaşlar bilgisayarımı açınca karşıma bu çıkıyo bekliyorum bişey doluyo sonra açılıyo ama her açılışta çıkıyo önceden böle bişey yoktu napmam lazım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aliyorsaniz, cozumu, hata, iste, suruculerinizi, yukleyemiyorsaniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|