PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uçakta neler oldu?

Okyanus41
01-04-2011, 11:14
QUARESMA: Seni ikna etmek için üç ay uğraştım. Telefon faturam çok yüklü, paramı isterim!

ALMEİDA: Faturana karışmam! Ama yapacağın ortaları gole çevirme garantisi veriyorum.

Sadece FANATİK’te yer alan yolculuğun ayrıntılarında, yeni transferlerin ne kadar mutlu olduğu bariz bir şekilde ortaya çıktı...

‘Bira servisi yaparım!’
Uçağa biner binmez sazı eline alan Quaresma, Almeida’ya takıldı. “Bremen’de bu sene çok kar yağıyor.
O yüzden kaçıp, geldin değil mi? Seni ikna etmek için 3 aylık telefon faturası geldi. Hesabıma yatır” diyen Q7’ye, vatandaşı, “Parayı unut. Ancak yapacağın ortaların hepsini gole çeviririm” dedi. Quaresma bilgisayarından kendisi için düzenlenen imza törenini yeni takım arkadaşlarına izlettirdi. Üç futbolcu da taraftarlara hayran kaldılar. Esprileriyle takımın neşe kaynağı olan Q7, “Almeida Almanya’da biraya alışmış. Bizim tesislerde yasak. Ancak ben gizliden ona bira servisi yapabilirim” diyerek espriyi patlattı. Simao’nun ise Cengiz Zülfikaroğlu’na Türk mutfağı hakkında sorular sorduğu ve İspanyollar’ın geleneksel deniz ürünü yemeği olan paellanın yapılıp, yapılmadığını öğrendiği belirtildi. Fernandes’in ise, “İngiltere’de hava çok kötüydü. Hep kapalı ve sisliydi. İstanbul’da iklim şartları nasıl” diye sorduğu kaydedildi.