PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tema İstek

meteor
01-30-2012, 15:52
Sayın Forum Adminleri Şu ANDAKİ Forum Temasını Upload Edip Bana Özel Mesaj Veya Mailden Yollarsanız Çok Memnun Olurum Saygılarımla

PORSCHE
01-30-2012, 18:29
Sayın Forum Adminleri Şu ANDAKİ Forum Temasını Upload Edip Bana Özel Mesaj Veya Mailden Yollarsanız Çok Memnun Olurum Saygılarımla

bu temayı biz kendimiz renk tonları ile oynayarak bagzı sitelerin gif iconlarını kullanarak yaptık,birebir kopya degildir ancak vb den anlıyorsanız sizde yapabilirsiniz malisef tema mızı su an kimseyle paylaşmıyoruz.
ilginiz ve tema yı begendiniz için tsk edyoruz.

meteor
01-31-2012, 10:36
bu temayı biz kendimiz renk tonları ile oynayarak bagzı sitelerin gif iconlarını kullanarak yaptık,birebir kopya degildir ancak vb den anlıyorsanız sizde yapabilirsiniz malisef tema mızı su an kimseyle paylaşmıyoruz.
ilginiz ve tema yı begendiniz için tsk edyoruz.

ilginize Teşekkür Ederim Ancak Pek Fazla Uğraşmadığım İçin Temayı İstedim Eğer Yollarsanız Ne Mutlu Olurum Ayrıcada SiZİN Forum Bannerini Navbarımda 7/24 Yayınlarım...

PORSCHE
01-31-2012, 22:01
ilginize Teşekkür Ederim Ancak Pek Fazla Uğraşmadığım İçin Temayı İstedim Eğer Yollarsanız Ne Mutlu Olurum Ayrıcada SiZİN Forum Bannerini Navbarımda 7/24 Yayınlarım...
üzgünüm malisef size yardımcı olamıyacagız.bunun için kusura bakmayın ......

AirForCe
01-31-2012, 22:17
Sn. meteor

İnternette çok vB teması var bizde geçmişte bir çok hazır tema denedik ama hiçbiri içimize tam olarak sinmedi, bu temayı da kendi göz zevkimize göre, vB tema edit özelliğini kullanarak, deneme yanılma metodu ile gerek zevkimize gerekse bize esin kaynağı olan bir kaç forumu kriter alarak kendimiz yaptık.

İnanın böyle olunca bunun hazzı bir başka oluyor ve o temayı kendinize özel olarak benimsiyor sahipleniyorsunuz, biliyorum tema editleme pek kolay değil ama belli ki netteki mevcut hazır temalardan tatmin olamamışsınız, durum bu ise tema edit zor da olsa biraz çaba ile kendi tarzınızı oluşturmanızı tavsiye ederim, emin olun ki kendi eserinizin tadı bir başka olacak.

Basit bir temayı esirgeyecek kadar cimri değiliz ancak bu temanın bize özel kalmasını yeğliyoruz umarım anlayışla karşılarsınız.

Teşekkürler..

meteor
02-01-2012, 00:53
Canınız Sağolsun Ne Diyebilirim Kİ Ancak Bu Temayı Uydu Forumunda Değil Küçük Bir Sitede Kullanacaktıö :( AMA ALAMADIM TEMAYI

meteor
02-01-2012, 19:40
Lütfen Temayı Yollayın

PORSCHE
02-01-2012, 23:26
Lütfen Temayı Yollayın
konu kapatılmıştır.