Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal DVB 3000 CI
trepacismail
06-23-2009, 17:29
arkadaşlar öncelikle s.a
siteye yeni kayıt oldum ve siteyi gerçekten beğendim içinde her türlü şey var emeği geçenlere teşekkürler
ben Regal DVB 3000 CI uydu alıcısı için key dosyası arıyorum (daha doğrusu bu alıcıyla kırabilirmiyiz keyleri) eğer kırılabiliyorsa key dosyasını bana gönderirmisiniz şimdiden herkeze teşekkür ederim..
byy cokee
06-23-2009, 17:59
arkadaşlar öncelikle s.a
siteye yeni kayıt oldum ve siteyi gerçekten beğendim içinde her türlü şey var emeği geçenlere teşekkürler
ben Regal DVB 3000 CI uydu alıcısı için key dosyası arıyorum (daha doğrusu bu alıcıyla kırabilirmiyiz keyleri) eğer kırılabiliyorsa key dosyasını bana gönderirmisiniz şimdiden herkeze teşekkür ederim..
hocam bunları bulmak artık samanlıkta igne aramak gibi bi şey ama bulursak neden olmasın veririz.biliyorsun emu sistemi artık verilmiyor,
hocamm
trepacismail
06-26-2009, 23:59
hocam bunları bulmak artık samanlıkta igne aramak gibi bi şey ama bulursak neden olmasın veririz.biliyorsun emu sistemi artık verilmiyor,
hocamm
emu sistem verilmiyomu ?? valla nextin var ama regalin varmı bilmiyorum ben çok araştırdım bu model için ama bulamadım inş. bişey çıkar
Forcible20
06-27-2009, 23:58
Emu eskisi gibi değil eskiden aylık çıkıyodu şimdi yıllık.
trepacismail
06-28-2009, 23:38
next nextar ın ayLık çıkıyo bende next aLıcısı var kırıyorum kanaLLarı
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.